U Zlatar Bistrici održan koordinacijski sastanak na temu potražnih aktivnosti

Slika /CIVILNA ZAŠTITA/Vijesti/koordinacijski sastan SCZ Krapina 29.3._.jpg

U organizaciji Službe civilne zaštite Krapina i Hrvatske gorske službe spašavanja Stanice Zlatar Bistrica je u srijedu, 29. ožujka 2023. u prostorijama HGSS Stanice Zlatar Bistrica, održan koordinacijski sastanak na temu potražnih aktivnosti.

Foto: MUP

Na sastanku su, uz djelatnike Službe civilne zaštite Krapina i predstavnike HGSS-a, sudjelovali djelatnici Policijske uprave Krapinsko – zagorske i Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije te predstavnici planinarskih društava s područja Krapinsko- zagorske županije i Lovačkog saveza Krapinsko –zagorske županije.

Sastanak je održan s ciljem analize dosadašnje suradnje i podizanja razine suradnje prilikom koordiniranih aktivnosti kod traganja za nestalim osobama.

Nakon analize dosadašnje suradnje u potražnim aktivnostima zaključeno je kako je dosadašnja suradnja dobra te će se nastaviti raditi na podizanju suradnje, prvenstveno, kroz razmjenu informacija i iskustava uključenih u potražne aktivnosti te organizacije i održavanja ovakvih sastanaka.

Također, tom prilikom su članovi Planinarskog društva Cesargrad detaljnije upoznati s ulogom članova planinarskog društva u potražnim akcijama.