Blagdanski posjet župana i gradonačelnice Županijskom centru 112 Čakovec

Župan Međimurske županije i gradonačelnica Grada Čakovca obišli su dežurne žurne službe kako bi uputili iskrene čestitke te izrazili zahvalnost za predan rad tijekom protekle godine

Foto: Grad Čakovec

U novogodišnjoj noći, gradonačelnica grada Čakovca Ljerka Cividini te zamjenik župana i načelnik Stožera civilne zaštite Međimurske županije Josip Grivec su obišli dežurne službe, uključujući Županijski centar 112 Čakovec. U ime građana i svoje osobno ime, izrazili su zahvalnost svima na nesebičnom radu tijekom protekle godine i posebno tokom dežurstva na Silvestrovo te su poželjeli mirnu, sigurnu i uspješnu 2024. godinu.

U Županijskom centru 112 su voditelj Službe civilne zaštite Čakovec Ladislav Söke, voditelj Županijskog centra 112 Marijan Pongrac te voditelj smjene Radovan Kuzmić i operater - analitičar Davor Soldat opisali mirnu radnu noć s nadom da će ostati jednako takva.

Prvog dana Nove godine, župan Međimurske županije Matija Posavec posjetio je Županijski centar 112 Čakovec, operativno-komunikacijski centar Policijske uprave Međimurske i Zavod za hitnu medicinu Međimurske županije. Tom prilikom se zahvalio svima na dosadašnjem radu, pohvalivši brz, efikasan i plemenit posao svih djelatnika uključenih u rad službi proteklih 24 sata. Također, izrazio je zahvalu svima koji svakodnevno brinu o sigurnosti i čuvanju javnog reda i mira te im poželio zdravlje, sreću i uspjeh u 2024. godini.