U Dječjem vrtiću „Leptirić“ u Trstenom obilježen Dan civilne zaštite

U povodu Međunarodnog dana civilne zaštite, Grad Dubrovnik je u suradnji s Ravnateljstvom civilne zaštite organizirao demonstraciju aktivnosti i opreme operativnih snaga sustava civilne zaštite i to za one najmlađe, mališane iz Dječjeg vrtića „Leptirić“ iz Trstenog

Foto: MUP

Djevojčicama i dječacima, njihovim odgajateljicama i ravnateljici vrtića Diani Brkić, predstavili su se pripadnici operativnih snaga civilne zaštite s područja Grada Dubrovnika - JVP Dubrovački vatrogasci - ispostava Orašac, HGSS Stanice Dubrovnik, Gradskog društva crvenog križa Dubrovnik te gradsko Prometno redarstvo. Ispred Ravnateljstva civilne zaštite na događaju su sudjelovali pripadnici Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Split te Službe civilne zaštite Dubrovnik.  

Ivana Brnin, pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika, na kraju se zahvalila svim sudionicima, ne samo na trudu i angažmanu povodom ovog događaja, već i dosadašnjem kontinuiranom radu, suradnji, a posebno aktivnostima namijenjenim edukaciji najmlađih. I, naravno, još jednom svima čestitala Međunarodni dana civilne zaštite.

A kako su se proveli oni najmlađi, najbolje se vidi iz priloženih fotografija.