U Osijeku održan radni sastanak na temu pripreme za nepovoljne vremenske uvjete

U organizaciji Područnog ureda civilne zaštite Osijek i Osječko-baranjske županije, u ponedjeljak, 21. studenog 2022. godine, u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije održan je radni sastanak na temu pripreme za nepovoljne vremenske uvjete. 

Foto: MUP

Sastanak je održan s predstavnicima Županije, Grada Osijeka, Općina Antunovac, Čepin, Ernestinovo, Erdut i Šodolovci te predstavnicima Uprave za ceste Osječko-baranjske županije, PU Osječko-baranjske i Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije. 

Radni sastanak je održan s ciljem pripreme i koordinacije sudionika sustava civilne zaštite vezano uz pripreme za nepovoljne vremenske uvjete te su razmotrene  provedene pripreme, kao i stanje i spremnost sustava za nepovoljne vremenske uvjete u zimskoj sezoni. 

Nakon toga, sa svakim sudionikom je razmotrena izrada planskih dokumenata, analiza stanja sustava i godišnjeg plana razvoja sustava za narednu godinu. Osobit osvrt posvećen je tematici ažuriranja popune i osposobljavanja pripadnika civilne zaštite te izradi plana vježbi za iduću godinu.