Područni ured civilne zaštite Osijek na Jesenskom sajmu

Područni ured civilne zaštite Osijek sudjelovao je na Jesenskom sajmu u Osijeku, koji se tijekom vikenda od 6. do 8. listopada 2023., održavao u novom prostoru Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije

Foto: MUP

Jesenski sajam svečano je otvoren u petak, 6. listopada 2023. godine u Osijeku, a svečanosti su nazočili brojni visoki uzvanici i gosti.
 
Prisutnost Ravnateljstva civilne zaštite, Područnog ureda civilne zaštite Osijek na Jesenskom sajmu prigoda je za prisutnost u zajednici, kao i za promoviranje sustava civilne zaštite te razvijanje svijesti građana o rizicima. Tako, djelatnici Područnog ureda civilne zaštite Osijek na sajmu provode informativno-edukativne aktivnosti kojima građanima promoviraju rad i sustav civilne zaštite.
 
Na ovome Jesenskom sajmu, uz prezentaciju opreme i aktivnosti, kao gosti Područnog ureda civilne zaštite Osijek predstavili su se članovi Udruge Ronilački centar Osijek, koji su predstavili svoju ulogu u cjelokupnom sustavu civilne zaštite.
 
Na jesenskom sajmu je bilo preko 150 izlagača iz zemlje i inozemstva na više od 2.500 m² zatvorenog i 8.000 m² otvorenog izložbenog prostora, posjetiteljima su nudili svoje proizvode tijekom bogatog trodnevnog programa.