Prognoza vremena za 6. siječnja 2021. za Sisačko - moslavačku županiju

Uz prolazno više oblaka tijekom dana mala je vjerojatnost za kratkotrajnu kišu

6.siječnja: promjenjivo oblačno s duljim sunčanim razdobljima. Ujutro još ponegdje magla ili niski oblaci. Uz prolazno više oblaka tijekom dana mala je vjerojatnost za kratkotrajnu kišu. U večernjim satima ponovno stvaranje magle ili niskog oblačnog sloja. Vjetar uglavnom slab jugozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka između 6 i 8 °C.

7. siječnja: ujutro magla i niska naoblaka, zatim djelomično razvedravanje te će veći dio dana biti uz dulja sunčana razdoblja i slab vjetar. Prema večeri porast naoblake, mjestimice i stvaranje magle. Jutro hladno uz mraz, temperatura između -2 i 0, a najviša dnevna od 5 do 7 °C.

Izgledi vremena: većinom oblačno te još hladnije. U petak povremeno oborina, u početku kiša, zatim susnježica, a navečer uglavnom snijeg te do subote ujutro može nastati i tanji snježni pokrivač. U subotu sredinom dana prolazno prestanak oborina, nakratko moguće i smanjenje naoblake, no s novim pogoršanjem potkraj subote te u nedjelju i ponedjeljak snijeg i stvaranje novog snježnog pokrivača. U utorak je vrlo vjerojatan prestanak oborina, a s razvedravanjem noćne i jutarnje temperature mogu biti i ispod -5 °C. U petak poslijepodne zapuhat će sjeveroistočnjak koji će u nedjelju biti i umjereno jak dodatno pojačavajući osjećaj hladnoće. Najniža temperatura zraka od -3 do 0, a najviša dnevna u petak i subotu između 2 i 4, zatim niža, od 0 do 2 °C.

Stranica