Pripadnici Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite u pripremi biračkih mjesta na području Sisačko - moslavačke županije

Za potrebe održavanja lokalnih izbora, jučer je na potresom ugrožena područja Sisačko – moslavačke županije stigao kamion s potrebnom opremom za uspostavljanje ukupno 24 biračka mjesta na kojima će se obaviti glasovanje

Foto: MUP

Riječ je o 24 šatora M70 s pripadajućom opremom (po 3 sekcije na svakom biračkom mjestu) koji su u Sisačko - moslavačku županiju upućeni sa skladišta Ravnateljstva za robne zalihe.

Biračka mjesta će biti biti uspostavljena i stavljena u funkciju tijekom dana, kako bi lokalno stanovništvo moglo neometano pristupiti nedjeljnim lokalnim izborima za članove predstavničkih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave i općinskih načelnika, gradonačelnika i župana te njihovih zamjenika.
 
Biračka mjesta uspostavljaju pripadnici Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Rijeka, Osijek i Zagreb. U ponedjeljak će pristupiti raspremanju opreme koja će biti spremna za eventualni drugi krug izbora.

Stranica