Pohvala Ravnateljstvu civilne zaštite prilikom organizacije lokalnih izbora na području Sisačko-moslavačke županije

Slika /CIVILNA ZAŠTITA/Vijesti/dip izbori.jpg

Ravnateljstvo civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova RH zaprimilo je pismo zahvale od Državnog izbornog povjerenstva

Državno izborno povjerenstvo je tijekom provedbe lokalnih izbora 2021. imalo, uz sve redovne zakonske obveze, i nekoliko dodatnih izazova poput organizacije izbora na potresom pogođenom području Sisačko-moslavačke županije te organizacije izbora u okviru epidemije koronavirusa.
 
S obzirom na nemogućnost održavanja izbora na svim mjestima u objektima na području Sisačko-moslavačke županije, kao u svim prethodnim izbornim ciklusima, 25 biračkih mjesta, sa svom logističkom opremom, organizirano je u šatorima koje je osiguralo Ravnateljstvo civilne zaštite.
 
Tom prilikom su se zahvalili na suradnji Ravnateljstvu civilne zaštite, posebice pomoćniku ministra dr. sc. Damiru Trutu i načelniku Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Mladenu Vinkoviću, kao i svim djelatnicima na velikom doprinosu i pomoći u organizaciji izbora u ovim specifičnim uvjetima na području Sisačko-moslavačke županije.


Stranica