Državna intervencijska postrojba civilne zaštite na 15. Međunarodnom sajmu ribarstva „Crofish“

U organizaciji Obrtničke komore Istarske županije u Poreču se ovog vikenda, od 24. do 26. studenoga 2023. održavao jubilarni 15. Međunarodni sajam ribarstva „Crofish“, na kojem su sudjelovali pripadnici ronilačke skupine Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite

Foto: MUP

U sklopu edukativno-ronilačkog projekta Pogled u plavo, pripadnici ronilačke skupine Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite (DIP Zagreb) pružili su logističku podršku kroz provedbu edukacija o ronjenju i ronilačkoj opremi. Nakon osnovne poduke, posjetitelji su imali priliku i roniti s punom ronilačkom opremom u bazenu Plave promocije, u  kontroliranim i sigurnim uvjetima te uz stručni nadzor instruktora ronjenja i ronioca, pripadnika ronilačke skupine Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite.
 
Također, u sklopu sajma bilo je izloženo višenamjensko plovilo Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite.
 
„Crofish“ je jedini sajam u Hrvatskoj čiji program je posvećen ribarstvu, akvakulturi i promociji potrošnje proizvoda ribarstva, a sadrži i segmente vezane uz sportski ribolov, sportove na vodi i različite opreme. Na ovogodišnjem sajmu sudjelovalo je više od 80 izlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije i Španjolske koji su predstavili brojne proizvode iz ribarstva i akvakulture.
 
 

Stranica