Civilna zaštita na snimanju spota Zaprešić Boysa

Slika /CIVILNA ZAŠTITA/Vijesti/Zaprešić Boys.jpg
Foto: MUP

Uoči Europskog prvenstva u nogometu, najpoznatiji hrvatski navijački band Zaprešić Boysi snimaju spot za svoju novu pjesmu. „Igraj moja Hrvatska“, „Srce vatreno“ i „Neopisivo“ samo su neki od hitova koji su obilježili Zaprešić Boyse, koji u svojim pjesmama ističu veliku ljubav prema Hrvatskoj i čiji stihovi nose jake emotivne poruke.

U spot za novi singl „8 slova“, koji je sniman u suradnji s rock bandom Opća opasnost, Zaprešić Boysi su uključili žurne službe čiji su pripadnici pomagali najugroženijima u teškim situacijama koje su pogodile Hrvatsku tijekom prošle i na početku ove godine. U snimanje spota je uz zdravstvene djelatnike, vatrogasce, pripadnike Hrvatske vojske i HGSS-a uključen djelatni i pričuvni sastav Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a.

Dio spota je sniman jučer i u njemu su sudjelovali pripadnici Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite iz Rijeke i Zagreba te djelatnici iz središta Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a, zajedno s potražnim psima.

Pjesma govori o ljepoti Hrvatske koja je "sva obasjala i u mraku“, a pripadnici žurnih službi u spotu svojim tijelima tvore najdražu riječ od 8 slova - Hrvatska.

S nestrpljenjem iščekujemo premijeru spota u petak 14. svibnja i naše žurne službe na još jednom važnom zadatku.

Stranica