Vremenska prognoza za potresom pogođeno područje Sisačko-moslavačke županije

Slika /CIVILNA ZAŠTITA/Ilustracije/nevrijeme 1.jpg

Dana 24. siječnja tijekom prijepodneva kraća sunčana razdoblja i uglavnom bez oborine. Zatim porast naoblake, povremeno s kišom, lokalno i obilnijom, koja će prema večeri uz zahladnjenje prelaziti u susnježicu i snijeg, mjestimice uz stvaranje snježnog pokrivača. Vjetar uglavnom slab, poslijepodne će zapuhati umjeren, navečer prolazno i jak sjeveroistočni i sjeverni vjetar. Najviša temperatura zraka oko 6 °C, navečer oko 0 °C.
 
Dana 25. siječnja ujutro prolazno smanjenje naoblake, lokalno moguća magla. Poslijepodne oblačno s povremenom, uglavnom slabom oborinom na granici kiše i snijega, a u višim predjelima (iznad 300 mnv) većinom snijeg. Vjetar uglavnom slab. Najniža temperatura zraka od -3 do 0, a najviša između 2 i 4 °C.
 
U utorak postupno smanjenje naoblake, tijekom poslijepodneva i prestanak oborine. U srijedu djelomice sunčano. U četvrtak porast naoblake uz mogućnost za prolazno malo oborine u drugom dijelu dana. U noći i ujutro ponegdje moguća magla. U utorak i srijedu vjetar uglavnom slab promjenljiva smjera, a u četvrtak slab do umjeren jugozapadni. Najniža temperatura zraka u utorak uglavnom između -5 i -2, u srijedu i četvrtak -10 i -5, a najviša između 2 i 5 °C.



Stranica