U Slavonskom Brodu održano 10. tradicionalno rekreativno trčanje građana i pripadnika hitnih službi

Rekreativnim trčanjem građana i pripadnika hitnih službi Ravnateljstvo civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova i Brodsko-posavska županija obilježili su Dan europskog broja 112, Međunarodni dan civilne zaštite i Dan civilne zaštite Republike Hrvatske

Foto: MUP

10. tradicionalno rekreativno trčanje građana i pripadnika hitnih službi održano je danas u Slavonskom Brodu sa startom u 11 sati i 2 minute ispred Sportske dvorane „Vijuš“. Ovo rekreativno trčanje građana i pripadnika hitnih službi održava se od 11. veljače 2012., s ciljem promidžbe jedinstvenog europskog broja za hitne službe 112. Svrha ovakvog trčanja je upoznavanje građana s pripadnicima hitnih službi i razmjena iskustva budući da rekreativci uobičajeno trče uz rijeku Savu koja je državna granica, ujedno i granica EU, a uočene ugroze dojavljuju na broj 112.

Rekreativno trčanje uz rijeku Savu od Sportske dvorane „Vijuš“ do Sportsko-rekreacijskog centra „Poloj“ i natrag je u dužini od 5 km i nije natjecateljskog karaktera. Kontinuitet održavanja rekreativnog trčanja prekinut je prošle godine zbog epidemioloških mjera pa je organizirana virtualna donacijska utrka za stradale u katastrofalnom potresu pod nazivom „112 za Petrinju“.






































 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

BROŠURA "REKREATIVNO TRČANJE GRAĐANA I PRIPADNIKA HITNIH SLUŽBI POVODOM DANA EUROPSKOG BROJA 112"



Stranica