Prognoza vremena za potresom pogođeno područje Sisačko - moslavačke županije

Prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za iduća tri dana

Prognoza za danas, 8. siječnja 2021.
Pretežno oblačno uz povremenu slabu oborinu, većinom kišu i susnježicu, popodne i navečer češće snijeg. Do večeri će mjestimice nastati tanji snježni pokrivač (1 do 5 cm). Prema kraju dana i u noći oborina će postupno prestati. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura od 2 do 4 °C.

Prognoza za sutra, 9. siječnja 2021.
Većinom oblačno i tmurno te uglavnom bez oborine. U noći i ujutro mjestimice magla, a popodne mala mogućnost za kraća sunčana razdoblja. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Najniža jutarnja temperatura od -2 do 1, dnevna od 2 do 4 °C.

Izgledi vremena u iduća tri dana, od 10. do 12. siječnja 2021.
Pretežno oblačno i još malo hladnije. U nedjelju povremeno slab snijeg, a u ponedjeljak će biti češći uz nastanak novog snježnog pokrivača. U noći na utorak izgledan je prestanak oborine, a u drugom dijelu dana i kidanje naoblake. Povremeno će puhati umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, u utorak će oslabjeti. Najniža jutarnja temperatura od -3 do 0, dnevna od -1 do 2 °C. Uz razvedravanje i smirivanje vjetra u noći na srijedu moglo bi biti osjetno hladnije.

 

Stranica