Prezentacija rezultata istraživačko-razvojnog projekta "Multifunkcionalna zaštitna kaciga"

Pomoćnik ministra dr. sc. Damir Trut je danas nazočio prezentaciji rezultata istraživačko-razvojnog projekta tvrtke Šestan-Busch

U sklopu događanja tvrtka Šestan Busch podijelila je plakete zahvale za dugogodišnju suradnju i podršku u povodu 25 godina društva Šestan-Busch na domaćem i inozemnom tržištu resornim tijelima državne uprave, institucijama i društvima koja su u ova dva i pol desetljeća s njima usko surađivali i pridonijeli uspjehu tvrtke. Plaketa je uručena i Ministarstvu unutarnjih poslova, kao još jednoj ključnoj instituciji s kojom Šestan-Busch ostvaruje suradnju. Ispred Ministarstva unutarnjih poslova plaketu je primio pomoćnik ministra dr.sc. Damir Trut. Također, osnivač i direktor tvrtke Alojzije Šestan je uručio pomoćniku ministra prototip kacige namijenjen za pripadnike sustava civilne zaštite.

Pomoćnik ministra je prisutne pozdravio u ime potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića i svoje osobno ime te izrazio zadovoljstvo što je Ministarstvo unutarnjih poslova jedno od ključnih ministarstava koje ima dugogodišnju suradnju s tvrtkom Šestan-Busch.

Kaciga je dio opreme koju koriste policajci, ali ujedno se razvija i kaciga za civilnu zaštitu . Ovo je odličan primjer sinergije proizvođača i krajnjih korisnika i to na najvećoj razini. Svojim profesionalizmom i kvalitetom tvrtka Šestan-Busch je dokaz da možemo biti konkurentni na svjetskim tržištima“  - naglasio je tom prilikom pomoćnik Trut.

Prezentacija rezultata istraživačko-razvojnog projekta "Multifunkcionalna zaštitna kaciga" tvrtke Šestan-Busch održana je u Zagrebačkom inovacijskom centru.

Prezentacija Multifunkcionalne zaštitne kacige rezultat je trogodišnjeg istraživačko-razvojnog projekta financiranog iz EU fonda i iz vlastitih sredstava tvrtke Šestan-Busch namijenjenog za područja civilne zaštite, zaštite i spašavanja, industrijske zaštite i hitne medicine.

Stranica