Predstavnici Ravnateljstva civilne zaštite na 11. Međunarodnoj konferenciji o zaštiti okoliša

U organizaciji tvrtke Business Media Croatia, izdavača stručnog časopisa Tehnoeko u tijeku je 11. Međunarodna konferencija o zaštiti okoliša, koja se održava u Poreču od 5. do 7. lipnja, a na kojoj sudjeluju predstavnici Ravnateljstva civilne zaštite

Foto: MUP

U ime ravnatelja Ravnateljstva civilne zaštite dr.sc. Damira Truta, na otvaranju konferencije ovogodišnjeg naziva „Vrijednosni lanac kružne ekonomije“, nazočili su pomoćnik ravnatelja Darko Majstorović te voditelj Službe civilne zaštite Pazin Mladen Kiković.
 
Uz navedene predstavnike Ravnateljstva civilne zaštite, drugog dana konferencije, u sklopu izlaganja i tematskog panela u sekciji Protupožarna zaštita i krizno upravljanje, prezentacije će održati voditelj Inspekcije zaštite od požara i civilne zaštite Bruno Šuta te voditeljica Odjela za ispitivanje i normizaciju tehnika Maja Bosnić.
 
Uz krizno upravljanje i inspekciju zaštite od požara, neke od tema konferencije su i inspekcijski nadzor u zaštiti okoliša, umjetna inteligencija u gospodarenju otpadom, mediji i komunikacija, gospodarenje otpadnim muljevima, skladištenje i sortiranje otpada, energetika te edukacija, stručni kadrovi i radna snaga u sektoru gospodarenja otpadom.
 
Konferencija tradicionalno okuplja vodeće stručnjake i eksperte iz područja gospodarenja otpadom, više od 300 sudionika, među kojima sudjeluje najširi krug predstavnika tvrtki iz područja djelatnosti gospodarenja otpadom i pripadajućih komunalnih djelatnosti iz cijele Hrvatske.
 

Stranica