Povodom 145. godišnjice postojanja i djelovanja Hrvatskog Crvenog križa dodijeljena jubilarna zahvalnica ravnatelju Trutu

Slika /CIVILNA ZAŠTITA/Vijesti/zahvalnica3.JPG
Povodom 145. godišnjice postojanja i djelovanja Hrvatskog Crvenog križa, ravnatelju Ravnateljstva civilne zaštite Damiru Trutu dodijeljena je jubilarna zahvalnica za poseban doprinos i nesebično pruženu pomoć u ostvarivanju humanitarnih ciljeva Hrvatskog Crvenog Križa.

Zahvalnice su, povodom 145 godina postojanja i djelovanja Crvenog križa na tlu Republike Hrvatske, 70 godina dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Crvenog križa te 30 godina priznanja Hrvatskog Crvenog križa kao samostalnog nacionalnog društva, dodijeljene i područnim uredima i službama civilne zaštite Ravnateljstva civilne zaštite.
 
Priča o Hrvatskom Crvenom križu, priča je o ljudskosti, plemenitosti, volontiranju, svim onim vrijednostima na kojima se svako društvo treba zasnivati, a što članovi, volonteri, dobrovoljni darivatelji krvi i zaposlenici Crvenog križa diljem Hrvatske u svojoj skromnosti i ljubavi prema čovjeku odabiru i svakodnevno žive.
 
Ova jubilarna godišnjica Crvenog križa bila je prilika za zahvalu svim volonterima, djelatnicima, donatorima i ostalim dionicima koji su nesebično uložili svoje vrijeme, trud i resurse kako bi podržali humanitarne projekte te njihova predanost čini Hrvatski Crveni križ svjetlom nade za mnoge ljude u nevolji.

Stranica