Područni ured civilne zaštite Osijek na 29. Proljetnom sajmu kojim je svečano otvoren Gospodarski centar Osječko-baranjske županije

Područni ured civilne zaštite Osijek tradicionalno sudjeluje na Proljetnom sajmu u Osijeku, koji se od 21. - 23. travnja 2023. održava u novom prostoru Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije

Foto: MUP
 
Gospodarski centar Osječko-baranjske županije, novi je prostor za održavanje sajamskih i drugih gospodarskih aktivnosti koji je svečano otvoren u petak, 21. travnja u Osijeku, a svečanosti su nazočili brojni visoki uzvanici i gosti.
 
Prisutnost Ravnateljstva civilne zaštite, Područnog ureda civilne zaštite Osijek na Proljetnom sajmu prigoda je za prisutnost u zajednici, kao i za promoviranje sustava civilne zaštite te razvijanje svijesti građana. Tako, djelatnici Područnog ureda civilne zaštite Osijek na sajmu putem promotivnog štanda provode informativno-edukativne aktivnosti kojima građanima promoviraju rad i sustav civilne zaštite.
 
Proljetni sajam, koji broji 170 izlagača iz zemlje i inozemstva na više od 2.500 m2 zatvorenog i 8.000 m2 otvorenog izložbenog prostora, posjetiteljima će nuditi svoje proizvode tijekom ovog vikenda uz bogat trodnevni program.